• March 24, 2023

Yje bukurie qe besuan 20 vjecarin, këto janë dy vajzat që hum bën jetën në aksidentin tra gjik në Tiranë

Erisilda Abedini, 22 vjeçe dhe Sikela Përroj, 23 vjeçe janë dy vajzat që h mbën jetën pasditen e djeSHme në aks dentin tr gjik te mbikalimi i TEG-ut në Tiranë.

Erisilda Abedini
Dy të rejat ishin banuese në Tiranë. Sikela Përroi ishte nga Shalësi i Cerrikut, por jetonte prej kohësh në Tiranë.

Ajo ishte diplomuar për Gazetari, ndërsa prindërit e saj jetojnë jashtë shtetit.

Sikela Përroj
Ak sdenti tr gjik që i mori jetën tre të rinjve te mbikalimi i TEG-ut në Tiranë mbrëmjen e djeshme ka tronditur mbarë vendin.

Makina tip Audi që drejtonte 20-vjeçari, Klevis Ruçaj, i cili ndërrroi jetë në spitalin e Traumës ra nga mbikalimit i TEG-ut mbi kofanon e një tjetër makine.

Sipas hetimeve paraprake dyshihet se shkak i aks dentit ka qenë shpejtësia përtej normave të lejuara, pasui rezulton se Audi po lëvizte me 260km/h.

Gjithashtu nga aks denti kanë mbetur të pl gosur 5 persona, 3 nga makina Audi dhe dy që ndodheshin te makina poshte mbikalimit./AlbEu.com/