• March 24, 2023

Sonte, Arbana do e nis Prime-n e me një lajm të fortë për banorët! A do pranojnë ata?

Pas pak nis prime i radhës dhe ashtu si cdo natë tjetër edhe sonte do jetë një mbrëmje shumë e gjatë më shumë surpriza dhe debate të zajrrta.

Kujtojmë se sonte në nominim për të dalë nga shtëpia pasi Luizi hapi kutinë e Pandorës janë tre banorë shumë të fortë si Kristi, Armaldo dhe Olta.

Por ende nuk dihet nëse votimi për këta tre banorë do mbyllet sonte apo do vazhdojë deri të shtunën duke ditur se bëhet fjalë për 3 banorë të vjetër shumë të fortë.

Ndërkohë Arbana pritet ta nise natën me një lajm të fortë për banorët, që në fakt është paralajmëruar nga Luizi disa netë më parë kur po bisedonte me dy tre prej tyre.

Arbana pritet t’u komunikojë sonte banorëve lajmin se BBV2 nuk do zgjasë 100 ditë sic thuhej por do shtyhet deri më 20 maj, nisur nga lajmi që po qarkullon së fundmi.

Mbetet për t’u parë si do e resin banorët e vjetër këtë lajm duke ditur që kanë bërë më shumë se 60 ditë në shtëi dhe sigurisht malli për familjarët dhe njerëzit e dashur që kanë jashtë është tepër i madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *