• March 24, 2023

“S’ja falja dot ate qe beri”, Luizi zbulon arsyen e ha kmarrjes ndaj Kristit

Gjatë prime-t të djeshëm të “Big Brother VIP” Luizi ka habitur të gjithë me veprim. Teksa zarfi i zi u hap dhe u zbulua se në nominim shkon Kristi, Maestro dhe Luizi, ky i fundit tregoi se ky ishte i gjithi plani i tij.

Teksa shumë ishin dyshues, ai tregoi se këtë plan e ka huazuar nga “Big Brother Canada”. Luiz u fut së bashku me Kristi dhe Maestron në banjën e shtëpisë, veprim i cili nuk lejohet pasi është një ambient pa kamera.

“Kutia e pandorës më iku kot. Janë inate të vjetra”, ishin arsyet e Luizit.

Por nëse për Maestron arsyeja është e ditur, të gjithë u habitën për veprimin e Luizit ndaj Kristit.

Për këtë të fundit Luizi zbuloi se nuk ia ka haruar kur i ka thënë Kiarës “unë të kap kur të dua”.

Luizi: E kisha organizuar enkas këtë gjë, janë inate të vjetra, inatet e vjetra unë nuk i fal, as këtij as atij. Ai i ka thënë kësaj unë të kapi kur të dua.
/albeu.com/