• March 24, 2023

Qetësori fyen verioret? Vlonjati: Luizi është malësor që vepron me Kanun

Në një bisedë mes banorëve, Qetsori tha se burrat nuk kanë vetëm ligjet e shtetit, por dhe ligjet e ‘Kanunit’.

Sipas tij, ‘Kanuni’ përfshin gjithashtu komunikimin dhe faljen. Qetsori tha se nëse Luizi e ka falur Kristin dhe i bëri këtë veprim, atëherë është pabesi nga ana e tij, por nëse ai nuk e ka falur dhe e ‘ndë shkoi’ në këtë mënyrë.

Sipas ti kjo tregon karakterin e Luizit mbështetur mbi ligjet e tij ‘kanunore’. Qetsori po mundohet

qe vazhdimisht ti shtyj Kristin dhe Armaldon qe te dalin kunder Luizit ne menyre qe ta dobesoj sa me shume Luizin dhe ta nxjerr si tradhtar tek publiku me situaten qe beri tek tualeti me te.

Por pasi Qetsori e mbushi Armaldo diten e sotme eshte zgjuar krejt ndryshe duke thene se Luizi e ka tradhtuar

dy here nje here me niominim me kutine e pandores dhe heren e dyte me tualetin duke e bere ne menyre te shemtuar ne menyre qe ta nxjerr por ai ka thene se do t’ia kthej kete shume shpejt.