• March 24, 2023

Jozefina Topalli ben reagim në Big Brother, cfare fshihej pas mesazhit ndaj Qetsorit?

Në media është përfolur shumë për lidhjen që ka pasur Luiz Ejlli me vajzën e Jozefina Topallit madje edhe vet LUizi ka folur për të disa herë brenda shtëpisë së Big Brother.

Qetsori është një banor i futur me mision në Big Brother dhe ka grumbulluar shumë informacion në lidhje me Luizin dhe ka vendosur ta godas dhe për jetën e tij personale për lidhjen e dikurshme apo dhe për pozicionet e punës.

Qetsori mësohet tu ketë thënë banorëve se ai nuk di të bëjë asgjë pasi çdo gjë e ka arritur falë lidhjeve që ka pasur dhe të gjitha postet i ka marrë fal kësaj gjëje. Ai i reforohet indirekt Jozefina Topallit duke thën se gjithçka e ka nga ajo.

Gjatë një përplasje me Luizin mësohet ti ketë thënë se je 37 Vjeç dhe nuk ke arritur asgjë ndërsa Luizi i është përgjigjur se atë që kam arritur për 37 vite ti nuk e arrin për 370 vitr jetë.

Big Brother ka vendosur lojën me mesazhe ku fansat dërgojnë mesazhe dhe banorët i lexojnë me zë brenda shtëpisë së Big Brother. Një mesazh i veçantë ka ardhur për Qetësorin nga Familja Topalli.

Në mesazh shkruhej: Qetësor luma ajo nënë që të ka për djalë, lum ajo motër që të ka për vlla, lum ajo nuse që të ka për burrë, lum Shqipëria që të ka akoma çuna hallalli si ti. Suksese dhe të dua me Fitore. Familja Topalli nga Shkodër Locja.

Pas këtij mesazhi Qetsori ka falenderur familjen Topalli duke thënë se jeni familje gjignade ndërsa Luizi ka buzëqeshur pasi ai mesazh nuk ishte realisht për Qetsorin por ishte një mesazh kundër tij.