• March 24, 2023

“Je thi kë pas shpine dhe mashtrues”/ Armaldo i ‘dor ezohet’ Luizit: Më dhe mbi shumë kjo që bëre, do e provosh tek

Strategjia e Luizit për t’u futur në nominim me Kristin dhe Armaldon vazhdon të krijojë debate në shtëpi.

Kristi ende nuk arrin ta besojë këtë që ka bërë Luizi duke e quajtur skuth dhe se nuk e priste nga ai.

Th kë pas shpine e ka konsideruar edhe Armaldo i cili sa është zgjuar ditën e sotme i ka thënë Luizit që i ka dh mbur shumë kjo që ka bërë.

“Më ka dh mbur shumë kjo, e konsideroj thikë pas shpine. Se ti je th kë pas shpine dhe m shtrues, i ke këto të dyja,” i tha Armaldo.

“S’paske fjetur fare sot,” iu kthye Luizi.

“Do e provosh dhe ti ndonjëherë, e do më kujtosh,” tha Armaldo.