• March 24, 2023

Ja surpriza e madhe që do ndodhë sonte ne BBV për rastin e 8 marsit, do përloteni të gjithë

“Stop dh.nës ndaj grave”- ishte motoja e shfaqjes së banorëve të vjetër të ‘Big Brother VIP Albania 2”, kundër dh.nës, bullizimit dhe ofendimit ndaj grave.

Një dramë, e cila tregon dh.nën që hasin gratë brenda familjes apo në rrugë, u interpretua nga Olta, Dea, Kristi, Luizi, Armaldo, Keisi, Kiara dhe Nita.

Banorët e veshur me të zeza, luajtën rolet përkatëse. Në fund, Kiara ‘shtrin’ dorën ndaj Oltës e cila në rol ishte grua e dhunuar. Më pas, vajzat krijojnë një kordon, si për të simbolizuar fuqinë e femrës.

Nita këndon këngën “Nëse vdes e re”, e cila drithëron me tekstin e veçantë. Secili prej tyre, përçoi në fund nga një mesazh:

Kiara: Stop dhunës ndaj grave! Keisi: Jam grua, më lër të jetoj! Nita: Më kap e më ngrej lart! Luizi: Stop dh.nës!Dea: Ju keni shumë forcë po mos harroni se faji është gjithmonë i dhunuesit dhe asnjëherë i viktimës!

Olta: Unë jam nënë, çdo ditë e rris djalin tim me dashuri dhe përkushtim që një ditë askujt mos t’i duhet të mbrojë vajzën e tij ndaj djalit tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *