• March 24, 2023

E kuptuat çfarë i tha Arbri Shpatit që u shkri së qeshuri Arbana dhe ish-banorët?

Banori i eliminuar i mbrëmjes së sotme ka qënë Shpati.Prime-n e shkuar, Kiara si lidere e shtëpisë nisi një zinxhirë shpëtimi, ku katër banorët e fundit që shkuan në nominim ishin Shpati, Antoneta, Elvisi dhe Luizi.

Kurse në lidhje me situatën me Nitën dhe Dea Mishelin, Arbër Hajdari i tha se ato ia futën të dyja. Kurse disa banorë mendojnë se Shpati ka luajtur me dy porta.

Nderkohe Deas i është dhënë mundësia që të hapën kutinë e Pandorës duke pasur mundësinë për një lajm të mirë dhe një të keq.

Ndërsa ajo ka marrë mundësinë që të takojë gjyshen e saj, në zarfin me lajmin e keq i është dhënë të bëjë një zgjedhje mes gjyshes së Kejsit dhe një të afërmeje të Maestros që e ka shumë për zemër.

Dea e ka takuar gjyshen e saj mes lotësh e cila i ka dhënë këshilla për të ngrënë dhe për të fjetur pasi është shqetësuar shumë për të.

Por Dea është vënë përballë një zgjedhjeje të vështirë, pasi ajo mendonte se do kishte mundësinë që të bënte 3 nominime.

Ndërkohë Dea ka vendosur që të zgjedhë gjyshin e Kejsit pasi ka menduar që ai ishte shumë i prekur dhe se dashuria e gjyshit për mbesën është shumë e madhe.Ajo i ka kërkuar falje të afërmes së Amarldos dhe i ka thënë që do tia përccojë mesazhet Armaldos.