• March 24, 2023

58 vjecarja u vr a para syve të mbesës 10-vjeçare, flet vajza e saj: Se kisha braktisur, por burri im donte ta

Mimoza Paja është 58-vjeçarja që u vr a padrejtësisht mbrëmjen e së dielës në Tiranë. Ajo punonte si kamariere në një lokal në Don Bosko, kur pl mbat e bandave kr minale i morën jetën në vendin e punës.

Bashkë me Mimozën, në lokal ishte edhe mbesa e saj 10-vjeçare. Kjo e fundit u tha se jetonte me të pasi mamaja ishte martuar në Kosovë dhe njerku nuk e pranonte.

Por në një intervistë televizive, vajza e Mimoza Pajës ka hedhur poshtë këto lajme duke deklaruar se vajza jetonte me gjyshen pasi e donin shumë njëra-tjetrën dhe jo se e kishte br ktisur.

Gazetarja: Jam këtu me mamanë e vajzës 10-vjeçare. Përshëndetje dhe ngushëllime për h mbjen e nënës

Nëna e 10-vjeçares: Përshëndetje dhe faleminderit!

Gazetarja: Ku keni qenë dhe si e mësuat këtë ngjarje kaq të rëndë?

Nëna e 10-vjeçares: Kam qenë në punë dhe më kanë ardhur telefonata që ka ndodhur diçka

Gazetarja: Vajza falë Zotit gëzon shëndet të mirë sot?

Nëna e 10-vjeçares: Po shumë mirë, mirë është për momentin. Vajza ka qëndruar me gjyshen për arsye se e ka dashur shumë gjyshen dhe nuk është se e kam lënë unë, përkundrazi unë kam pas edhe probleme me burrin për arsye se donte të rrinte tek gjyshja, por gjyshja e ka dashur aq fort dhe jan dashur aq shumë me njëra tjetrën sa ka qenë e pamundur që ta largoje nga gjyshja e vet

Gazetarja: Vajza e ka një baba?

Nëna e 10-vjeçares: Po e ka babain jashtë. Është shumë i mërzitur, është duke q rë se pse i ndodhi asaj mamit tim kjo gjë se ishim shumë mirë, shumë të lumtur dhe çdo gjë ishte shumë okej.