“Do e zhvi shja në mal dhe…”/ Amos ke rcenon Luizin, pamjet po bëjnë xhiron e rrjetit (VIDEO)

Duket se banorët e këtij edicioni të “Big Brother VIP” janë në “garë” se kush të of ndojë më shumë dhe kush të dalë i forti duke kaluar çdo kufi etik dhe human.

Këtë e ka vërtetuar së fundmi më së miri, Amosi. Aktori përshkruan një skenë h rror duke treguar se si do të d nonte Luizin nëse do t’i jepej mundësia.

Kristi: Çfarë do t’i bëje? Do ta vr sje?

Amos: Jo, nuk do ta vr sja. E di unë se çfarë do t’i bëja, atë që meriton. Do ta çoja në mal, do ta zhv shja l kuriq, do ta xhiroja, do t’i thoja kërko falje. Pastaj shikoje ti, i jep më gojës…

Luizi është kthyer në personazhin kryesor të s lmeve që prej një jave në shtëpinë e “Big Brother”,

por ishte pikërish ai të cili “ju tërhoq” veshi nga produksioni për sjellje të pahjisme. Gjithashtu produksioni paralajmëroi se në rast përsëritje të këtyre veprimeve të pahijshme do të marrë masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *