“Shpirti ekziston”- Varrmihësi ne Tirane tregon historinë me vajzën e vde kur: I mbulova va rrin me dhe, i doli ne enderr nënës se vet dhe i tha

Këtë të shtunë në emisionin “Real People”, në Euronews Albania, u pasyrua përditshmëria e një profesioni jo fort të zakonshëm, e një v rrmihësi.

I intervistuar nga gazetari Flor Gjini, v rrihmës Titi rrëfeu një histori të pazakontë e cila sipas tij e bën të besojë se shpirti ekziston.

V rrihmësi tha se në një rast mamaja e një vajze të vd kur ka ardhur nga Italia pasi i kishte dalë në ëndërr duke i thënë se i kanë mbuluar v rrin.

Sipas tij v rri i vajzës ishte vërtetë i mbuluar me dhe, pasi ishte hapur një grop tjetër për një të vd kur që pritej të vinte nga jashtë shtetit.

Pjesë nga intervista:

Flor Gjini: Çfarë mendon mendon se ka jetë pas vd kjes?

Varrmihësi: Edhe ka, shpirti ekziston!

Ta shpjegoj me një rast tjetër. Po hapja një v rr unë këtu, anash kishte një kalama. E hapa gropën, por ai v rrimi u shty se ai vinte nga Italia dhe qëndroi gropa tre ditë hapur. Kur shkova të nesërme, gropën e kisha gati, shoh aty në parlecë dy gra dhe një burrë, po kërkonin një emër.

Shkova afër dhe më thanë kërkojmë filan emër dhe unë ua tregova. V rri ishte mbuluar me dhe dhe vetëm pjesa e pllakës kishte ngel. Kur erdhën ato, filluan duke q rë e ëma e asaj gocës. S’kishte faj se ishte hedhur dheu. I thashë sa të mbaroj do vij ta bëj xhama.

Më tha motra e saj që kjo ka ardhur nga Italia se i kishte dalë në ëndërr goca dhe i kishte thënë “hajde se më kanë mbuluar”.

Tre ditë qëndroi v rri hapur dhe tre ditë i doli asaj në ëndërr, prandaj unë them që shpirti ekziston.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *