‘Mezi po pres të behem mama, por s’ka meshkuj…’. Kejvina shpreh dëshirën në shtrat

Në një bisedë në krevat, Kejvina është duke biseduar me Oltën dhe dy banore të tjera.

Kejvina thotë: Mezi po pres të kem një bebe, ju betohem, por s’po gjej mashkullin e duhur.

Olta ia pret duke e nxitur: Çfarë pret? Mos e zgjat shumë se të humbasin nervat.

Po meshkuj ka plot, thotë Kejvina, por… ‘Por s’ka profesionistë, ia pret një nga banorët.

‘Nganjëherë them, ta bëj me njërin kështu e ta rris vetë’, thotë Kejvina.

Ja biseda me video:

‘Mezi po pres të behem mama, por s’ka meshkuj…’. Kejvina shpreh dëshirën në shtrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *