Luizi i ulet te krevati Kiarës: Meqe unë nesër do iki, a rrimë pak?(Video)

Luiz Ejlli nuk i ndahet Kiarës. Edhe pse ajo është distancuar shumë pas asaj që ndodhi Primen e

kaluar kur Luizi u shpreh se vu ante nga s mundje e pashërueshme dhe bëri gjithë shqiptarët të preken. Por sipas analizave doli i pastër.

Mikja e tij më e ngushtë, Kiara, që nga ai moment nuk dëshiron as ‘ta shohë me sy’, Luizin.

Por këngëtari gjithsesi i ka qëndruar pranë.

Kiara, ai, Olta dhe Mikela, janë në nominim.

Luizi i ulet te krevati Kiarës: Meqe unë nesër do iki, a rrimë pak?(Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *