Luiz Ejlli mori shembull nga Big Brother-i anglez? Ma shtrimi i bujshëm i banores: Davidi vd iq nga kanceri, por mos trego! (VIDEO)

Fenomeni i momentit është padyshim Luizi. Nga një këngëtar i harruar i skenës shqiptare, Luizi është kthyer në një afeksion për një pjesë të mirë të publikut e madje edhe një pjese të mirë të personazheve publik të cilët kanë shfaqur publikisht mbështetjen.

E gjithë kjo bujë e madhe nisi nga një shpikje e Luizit se vu ante nga t mori, por vetëm pak orë më vonë deklaroi se ky tumor i përkiste shokut të tij.

Por kjo histori nuk është e padëgjuar në historikun e “Big Brother” nëpër botë. Një histori e ngjashme

ka ndodhur në Big Brother Vip në Angli, 7 vite më parë, ku një nga konkurentet, shpiku se një banor, David, vd q nga k nceri brenda shtëpisë, çka shkaktoi traumë te konkurentja tjetër.

Kjo është një nga videot më epike dhe të ndjekura në rrjetet sociale.

Më pas, kur Davidi u gjet në shtëpi shëndoshë e mirë, banorja ‘gënjeshtare’, thotë se nuk e kishte fjalën për Davidin e Big Brother, por për ish burrin e saj, pak a shumë siç Luizi e kishte “për një shok”.

Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *