“Edi Rama të paskam rënë në qafë kot…”/ Protesta për Luiz Ejllin/ Fatma Haxhialiu: Ky popull ka nevoje per!

Disa qytetarë janë mbledhur për të mbështetur Luiz Ejllin, duke pr testuar pas polemikave dhe

diskutimeve të shumta që ka pasur nëse vuan nga një s mundje e rrallë apo jo. Madje shumë prej

tyre janë kujdesur që një ditë më parë të bëjnë thirrje në rrjete sociale për takimin pranë

ambienteve të shtëpisë së Big Brother. Moderatorja Fatma Haxhialiu ka reaguar, duke ju kujtuar qytetarëve se ka shumë.

“Pasi të mbaroni protestën për Luizin…kujtohuni të protestoni dhe për bukën e gojës o të mjerë.

Të protestoni për kalamajtë tuaj që nuk ju dh mbsen sa ju dh mbset një lojë televizive! Edi Rama të paskam rënë në qafë kot, mire e ke thënë, ky popull cirk do!”,shkruan Haxhialiu në reagimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *