Tro ndit autorja e Përputhen? Olsa Muhameti: Kam heshtur, por Tean mund ta dë mtoj shumë: Ajo ka

Olsa Muhameti e ftuar sot në “Wake up”, ka folur për vajzat e “Përputhen”, të cilat janë bërë

pjesë e “Big Brother”, duke u ndalur tek Tea. Sipas Olsës, Tea vazhdon ak zon të tjerët për situata që i ka krijuar vetë.

Olsa u shpreh se ajo mund ta kishte d mtuar Tean si personazh, por ka heshtur.

“Gjërat mes meje dhe Teas nuk janë sheshuar tamam, por kam qasjen që gjithmonë t’i respektoj dhe t’i fal.

Tea vazhdon akoma dhe ak zon të tjerët për situata që i ka krijuar vetë dhe është bërë pjesë e lojës vetë, pa e drejtuar askush nga ne.

Tea i di shumë mirë këto. Unë Tean mund ta kisha d mtuar shumë si personazh, por heshta në atë kohë dhe po hesht sepse nuk kam dashur ta d mtoj”, u shpreh Olsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *