Studimi: Burrat që kanë ‘Mikun’ e vogël tërhiqen më shumë nga makinat sportive

Shkencëtarët britanikë besojnë se kanë krijuar një lidhje midis madhësisë së p nisit dhe dëshirës për të pasur një makinë sportive.

Duke hetuar nëse ka ndonjë të vërtetë në klishenë se një burrë që drejton një makinë të shtrenjtë sportive është duke kompensuar “pamjaftueshmërinë e tij mashkullore”, një ekip nga Departamenti i Psikologjisë Eksperimentale në Kolegjin Universitar në Londër anketoi 200 burra të moshës midis 18 dhe 74 vjeç.

Ata pretendojnë se kanë krijuar një lidhje të rastësishme psikologjike midis makinave të shpejta sportive dhe p nisit të vogël për herë të parë.

“Ne i bëmë pjesëmarrësit meshkuj të besonin se kishin një p nis relativisht të vogël ose të madh duke u dhënë atyre informacione të rreme për madhësinë mesatare të meshkujve të tjerë. Më pas ata i vlerësuan makinat sportive si më të dëshirueshme nëse mendonin se kishin një p nis të vogël.” – thuhet në studim.

Studimi zbuloi se burrat, veçanërisht ata mbi 30 vjeç, i vlerësuan makinat sportive si më të dëshirueshme kur u bënë të ndjenin se kishin një p nis të vogël.

Ekipi që qëndron pas anketës u tha disa pjesëmarrësve se madhësia mesatare e penisit ishte 18 cm, ndërsa të tjerëve iu tha se ishte 10 cm. Burrat që u m shtruan nga pretendimi kishin më shumë gjasa të dëshironin një makinë sportive.

Pjesëmarrësve iu paraqitën informacione m shtruese edhe për financat personale, miqësinë, punën bamirëse dhe shëndetin fizik, por asnjë nga këta faktorë nuk e rriti dëshirën e tyre për të pasur një makinë sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *