Sja del dot Luizit! Nuk i hodhi as sytë kur po qante nga dhimbjet, Olta habit me ‘justifikimin drejt’ Kiarës

Incidenti i Kiarës brenda shtëpisë së Big Brother ka nxjerr në pah qëndrimin e aktores Olta Gixhari.

Të gjithë kemi vënë re se Olta qëndroi e distancuar ditën e Kiara u rrëzua në tokë dhe shp rtheu nga të q rat teksa po luante një lojë me karrige.

Gjatë ditës së sotme Olta është munduar të “justifikohet” duke i hedhur “fajin” Luizit për

veprimin e saj. Olta i tha Kiarës se nuk do t’i afrohet asaj sa herë që do të ketë Luizin afër.

“Nuk të afrohem fare kur është ai këtu. Nuk ka ndërmend të bëjë sh rr me Luizin për një gjë kot.

Mos e merr si indiferencë. Do përpiqem ta shmang sa më shumë”– i tha Olta Kiarës, e cila nuk bëri asnjë koment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *