Pamje për të rritur/ Pas Donaldit me Beatrix, Vivien i f ut duart Getit në…!(Video)

Rikujtojmë se dikur bëri mjft bujë mediatike teksa Donaldi prekte “padashje” Trixën në

vendin int m. Ndonse duket se dikujt tjetër i paska rrëshkitur dora.

Në rrjet po qarkullon një video teksa Vivian dhe Getinjo qëndrojnë në krevat e puthen, Vivi

posht batanijes prek Getinjon në vendim int m, duke treguar se kanë harruar prezencën e kamerave

në BB VIP Kosova.Ata momentalisht janë duke shijuar romancën e tyre duke qenë edhe çifti i parë i krijuar në këtë Big Brother.

Pamje për të rritur/ Pas Donaldit me Beatrix, Vivien i f ut duart Getit në…!(Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *