Mikja i doli kunder! Tea bën zbulimin e madh: Luizi nuk e do fare Kiarën, e patë çfarë bëri tani?

Gjatë një bisede me Mikelën, Tea është shprehur se nuk i beson më Luizit që pasi ai tha “Mos të kisha Kiarën, kam Tean”.

“Unë atij nuk i zë besë asnjë fjalë më që nga ajo e prime. Nuk i besoj më t’i them gjëra që nuk dua t’i dinë të tjerët. Shumë tip i çuditshëm.

Bën gallata okej, të kalon kohën në rregull, po është shumë i çuditshëm. Është 37 vjeç”, tha ajo.“Vërtetë mendon se ndjen kaq shumë për Kiarën?”, e pyeti Mikela.

“Nuk e do”, u përgjigj Tea, teksa shtoi se mund të jetë duke e përdorur për lojë. “I erdhi fati në derë”, shtoi ajo.SHIH VIDEON

Nderkohe banori i ri Eni tha se ai është befasuar me disa nga banorët pasi ka hyrë në shtëpi. Konkretisht me Efin.

Eni: Jam befasuar nga ty dhe nga Mikela. Mikela: Avash pak me lugën! Eni: Efi më kujton pak veten, se kemi disa gjëra njësoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *