Mash trues dhe kumargji? Del shkresa e Ministrise qe i heq licensen Luiz Ejllit, por arsyeja eshte e pabes ueshme

Këngëtari Luiz Ejlli është personazhi më i përfolur i momentit, për shkak të eksperiencës së tij në Big Brother Vip. Ditët e fundit ai sh koi të gjithë shikuesit me deklaratën e tij se v ante nga një s mundje e rëndë.

Ka shumë zëra që qarkullojnë për jetën që ai bën jashtë BBV të tilla si: Luizit I kanë hequr licensën e noterit për shkak të m shtrimeve, apo edhe përfshirja e tij në botën e kumarit.

Por nga nje kerkim i thjeshte ne Google, Ministria e Drejtesise ka publikuar shkresen per revokimin e licenses se Luiz Ejllit, sipas shkreses se firmosur ne 2021 nga Ministrja e asaj kohe Etilda Gjoni.

Luiz Ejlli i cili ka patur aktivitet si noter, befasisht ka reshtur se punuari, madje ka mbyllur zyren duke mos iu gjetur adresa. Sipas shkreses, nuk theksohet per ndonje ma shtrim te kengetarit, por per motive tjera si mungesa e aktivitetit.

Ajo qe duhet thene eshte se Luizi, ka goxha nga jeta e tij private qe nuk ka treguar, dhe me shpirtin e tij te madh te gjithe fansat nuk presin qe ai te kete gabuar, por gabimet jane njerezore.

Disa lajme qarkulluan, ku njoftohej se Luizi nuk flet me familjen e tij. Kjo e fundit ka bërë një sqarim publik përmes Instagramit zyrtar të Luizit, duke theksuar se çdo gjë është trillim.

Reagimi i plotë:

Duke ju uruar që të jeni mirë, në emër të familjes së Luizit duam të sqarome opinion publik për shpifjet që qarkullojnë në emër të djalit tonë ndërkohë që vazhdon rrugëtimin e tij në “Big Brother Vip!”

Portalet që shkruajnë sikur Luizi nuk flet me familjen e tij, janë trillime dhe shpifje shumë të ulëta për të perfituar në kurrizin e tij, këto janë lajme të rreme vetëm si e si të bëhet lajm.

U lutemi nëse doni të bani lajm, bëjeni atë në mënyrë të drejtë dhe korrekte, jo duke saju lloj – Iloj gënjeshtre!

Urojmë të kemi mirëkuptimin tuaj, dhe të shkruani për atë që Luizi po jep në BBV jo duke përfshirë njerëz të tjere që janë jashtë shtëpisë së Big Brother Vip!

Me shumë dashamirësi dhe respekt, familja e Luizit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *