E pab esueshme çfarë po i ndodh ne ‘biznesin e tij’ Luizit 2 ditë pas spektaklit

Deklarata e Luizit për sëmundjen ishte kryefjala e spektaklit të së martës, gjë që solli dhe

reagime të ndryshme në rrjet. Por ndryshe nga banorët që u distancuan, shumica e publikut i ka

qëndruar pranë Luizit e kjo shihet nga komentet e shumta e madje dronët e parashutat që fansat çojnë për të në shtëpinë e Big Brother.

E mesa duket gjithë kjo është përkthyer dhe në rritje të jashtëzakonshme të ndjekësve të Luizit.

Luizi numëronte gati 40 mijë ndjekës, por tani në më pak se 48 orë, numëron mbi 110 mijë ndjekës.

E pab esueshme çfarë po i ndodh ne ‘biznesin e tij’ Luizit 2 ditë pas spektaklit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *