Luizi dorëz ohet dhe tregon të vërtetën e madhe, Kejvina shkon e përqafon direkt (video)

Luizi ka mbledhur të gjithë banorët për tju sqaruar situatën dje në prime, ku ai tha se nuk është s murë, duke mohuar kështu rrëfimin te Kiara. Sot mes lotësh ai thotë se është shprehur gabim dhe ndihet në faj!SHIH VIDEON

Luizi: Duhet që të gjej një zgjidhje, ia bëra vetes, kurse ju po më bëni gjyqin, mënyra se si u shpreha ishte gabim, Unë tani humba Kiarën, Big Brotherin dhe kur të dal do më thonë ja ky mashtr esi! Unë ia bëra vetes! Kam thënë një gomarllik!

Deamishel dhe Luizi kanë patur një përballje të shkurtër sa i përket asaj se çfarë ndodhi dje në Prime. Sipas Deas, ai iu detyrohet banorëve një shpjegim.

Dea: Shiko si qesh dhe nuk jep asnjë shpjegim, absurde! Je shumë qesharak, grotesk! Luizi: S’po bëj gjë për të qeshur! Dea: Bëj diçka të ndihmosh veten , mos u merr me mua! Olta: Ti je dramë, super regjisor!

Olta thotë se Luizi ka manipuluar disa nga banorët brenda shtëpisë dhe i ka vënë kundër saj, por pa përmendur emra të vërtetë.

Olta: Njerëzit që janë lehtësisht të manipulueshë në këtë shtëpi duhet t’ia thuash! Luizi ka manipuluar njerëz dhe i ka vënë kundër meje! Se këtu disa bëjnë sikur nuk ka ndodhur asgjë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *