“Donin te me vr isnin, shoferi doli dhe”/ Aida Shtino: Kush jane ato qe ma kanë mbyll karrieren

Gazetarja Aida Shtino ka qenë e ftuar ditën e sotme ne “S’e luan topi”, ku ka treguar detaje nga jeta e saj profesionale.

Ajo ka treguar se ka pasur shumë momente të vështira gjatë karrierës së saj, madje edhe nga ato ku i është rrbzikuar e kërc nuar jetën.

Gazetarja tregon se i është bërë një s lm me th kë në ambjentet e televizionit ku punonte, por fatmirësisht është shpëtuar nga shoferi i saj, si dhe një rast tjetër kërc nimi.

“Kam pasur shumë momente të vështira, i kam përballuar se kam qenë më e re. Kam marrë k rcënime të ndryshme edhe me jetë. Madje edhe incidente në një televizion tjetër ku për pak më ka shp tuar jetën shoferi që kam pasur, i cili nuk jeton më.

Unë do të kisha emisionin, ai më coin ë ambientet e pasme të televizionit dhe më tha “të shoqëroj të hysh”, I thashë jo s’ka problem. Ai kishte thënë me vete po e shoqëroj dhe fat i madh se sipër meje po hynte një person me th kë, i cili kishte kërkuar të hynte në emision, u kap nga forcat e policisë më pas.

Nuk e kuptova farë se ndodhi aq shpejt, ai ul riti, nuk më futën brenda dhe nuk mbaj mënd më shumë. Ka pas raste të tjera kur me ka ardhur një vajzë për një gocë që kërkonim dhe I kishim hyrë thellë historisë, të nesërmen më erdhi një zarf ku thuhej se ajo ishte në një adresë, ku adresa ishte shtëpia ime dhe unë nga ai moment kërkova mbrojtje.

As vetë nuk e di as sot e kësaj diti s’po u mbyll ai emision. I fundit është transmetuar në RTSH dhe atë ditë kemi gjetur tre persona, menjëherë të nesërmen më ka ardhur drejtori i RTSH-së dhe ma ka thënë se do të mbyllët, të nesërmen nisi të pr shej studioja. Kërkova arsyen me ngulm dhe më thanë se nuk kemi buxhet”- tha Aida Shtino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *