“Si kerceva kur vd iq Adelajda, historia e tri shte e balerines qe ishte mikja e ngushte

Balerina e njohur në vendin tonë Isida Mollaymeri rrëfeu një intervistë për Euroneës Albania momentet më të vështira në karrierë.

Mollaymeri u shpreh se parimi i profesionit të saj është që ‘shfaqja duhet të vazhdojë’ dhe pikërisht këtë ka bërë ajo në dy momente të vështira kur ka humbur njerëz të dashur.

Ajo tregoi se i ishte dashur të kërcente ditën që shoqja e saj e ngushtë, Adelajda kishte ndërruar jetë, dhe i gjithë publiku ishte ngritur në këmbë bashkë me të.

“Kur ka v.e kur shoqja ime Adelajda mua më duhej të kërceja atë ditë, ka qenë opera Traviata dhe unë isha solistja nuk kisha një zëvendësuese.

Adela ka v.ekur në mëngjes dhe unë duhet të kërceja në darkë. Mbaj mend që i gjithë publiku është ngritur në këmbë se unë kërceja dhe më dalloheshin lotët që rridhnin.

I gjithë publiku është ngritur në këmbë dhe ka mbajtur një minutë heshtje”, tregoi balerina e njohur e TKOB, Isida Mollaymeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *