Djersitesha si qen”, Stresi tregon se si hoqi dorë nga dro ga 10 dite para se te hyja, ja pse tani jam si

PRISHTINË- Reperi i njohur Arkimed Lushaj, i njohur edhe si Stresi është një nga personazhet më të përfolura në Big Brother Vip Kosova.

Brenda shtëpisë më të njohur në Kosovë, gjatë një diskutimi me banorët e tjerë ka treguar problemet që ka me dr gën.

Ai tregon se 10 ditë para se të futej brenda shtëpisë u shkëput prej saj, megjithatë kjo i solli pr bleme të tjera. Por që pa pasoja në shëndetin e tij.

“Ma nxjerr një njëri që e ka lënë direkt. Unë e kam lënë ditë pa ardhur këtu. Se këtu do isha

djerësitur si qeni. Mu kanë desh 2 garderoba. Se rr bat të bëhen ujë prej sikletit,”-tregon Stresi.

Për më tepër ndiqni videon:


Kam djersitur si qen”, Stresi tregon se si hoqi dorë nga dr ga dhe pasojat që i solli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *