Sot ‘Vipe’ Kejvina Kthella: Gënjeva babain dhe nuk shkova në shkollë, ai më kapi dhe!

Kejvina është një nga banoret VIP në shtëpinë e Big Brother. Hyrja e saj në shtëpi ka sjellë

reagime të shumta, pasi shumë mendojnë se ajo nuk i përket një kategorie VIP, për të hyrë në BIG Brother Vip.

Megjithatë, edhe pse në ditën e tretë, Kejvina ka filluar me historitë e saj. Së fundmi ajo ka treguar një histori, kur babai i saj e ka g ditur me sh plakë, pasi e kishte gënjyer.

Kejvina tregon se ajo nuk kishte shkuar në shkollë dhe kur e zbuloi babai i saj, mori një g ditje në faqe. Në lidhje me këtë, Kejvina thotë se mirë ia ka bërë.

“Isha larg nga shtëpia dhe nuk kisha lekë. Më pas dor zohem dhe i them babait dhe ai vjen dhe më merr.

Unë mendoja se nga rruga deri tek shtëpia, gjërat ishin në rregull, por kur shkojmë në shtëpi, kam ngrënë një shpullë” – tregon Kejvina për banorët e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *