“Më ka humbur gruaja”, Vlonjati ngre alar min në Polici, ja cfare ka bërë

Një 22 vjeçare nga Vora është larguar nga shtëpia, duke humbur kontaktet me familjarët e saj.

Ka qenë bashkëshorti i saj i cili ka bërë denoncim në Polici, duke thënë se bashkëshortja e tij,

shtetasja L. Z., 22 vjeçe është larguar nga banesa e prindërve të saj. Ndërkohë Policia po punon për gjetjen e saj.

“Më datë 26.12.2022, në Komisariatin e Policisë Vorë është paraqitur shtetasi E. Z., 32 vjeç, i

cili ka kallëzuar se bashkëshortja e tij, shtetasja L. Z., 22 vjeçe, është larguar nga banesa e

prindërve të saj dhe nuk është kthyer më. Punohet për gjetjen e saj”, njofton Policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *