Durrsaku i kërkon shokut të shikonte gruan e tij se iku ne emigrim, ndodh e papritura me çiftin(Video)

Një burrë i cili emigronte për të fituar para për familjen e tij kur është larguar i ka kërkuar shokut të tij të kujdesej për gruan.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” raporton se pasi burri ka ikur gruaja ka nisur një lidhje me shokun e tij.

Sipas gazetares, ata janë dashuruar

me njëri-tjetrin dhe gruaja i ka kërkuar burrit divorcin. …

Durrsaku i kërkon shokut të kujdeset për gruan e tij, ndodh e papritura me çiftin(Video)

Bënë një Shqipëri të q nte me historinë e tyre, e pabes ueshme çfarë po ndodh me çiftin shqiptar që s’i linte gjyshi të fejoheshin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *