Brenda shtepise së famshme të filmit “I vetëm në shtëpi”, si duket ajo pas 32 vitesh

Të gjithëve ju kujtohet filmi i viteve 90 “I vetëm në shtëpi”, me personazh kryesor Kevin. E gjithë ngjarja zhvillohet për Krishtlindje në një shtëpi, por si duket sot kjo banesë kur kanë kaluar 32 vite.

Shtëpia e ëndrrave vazhdon të jetë edhe sot në Çikago të SHBA-ve, po aq e bukur si dikur, madje ajo është e dsiponueshme edhe për tu lëshuar me qira.

Sigurisht familja McCallisters nuk jeton aty, por shumë nga dhomat e kësaj shtëpie madhështore janë ashtu si fansat e “Home Alone” e kujtojnë.

Le ti hedhim nje veshtrim si ka qene shtepia dhe si duket sot:

Seriali “Vetëm në shtëpi” ka pasur gjithmonë një vend të veçantë në zemrat tona si një nga filmat festivë më ikonikë të të gjitha kohërave.

Një vit më parë u tha se filmi do të vijë me një sezon të ri dhe se hajdutët janë një çift i martuar që është një ndryshim kryesor nga filmat origjinal.

Drejtuesi i kastit është Archie Yates, i cili do të luajë rolin e Max Mercer që është lënë aksidentalisht në shtëpi nga prindërit e tij ndërsa familja udhëton për në Tokio.

Ellie Kemper dhe Rob Delaney do të luajnë rolin e çiftit të martuar Pam dhe Jeff Fritzovski, të cilët përpiqen të mashtrojnë shtëpinë e Maksit në mënyrë që të vjedhin një trashëgimi të çmuar.

Komediani irlandez Aisling Bea, i cili luajti përballë Paul Rudd në “Living With Yourself” të Netflix, do të luajë nënën e Max, Carol Mercer.

Anëtarët e tjerë të kastit përfshijnë Kenan Thompson si Gavin, Ally Maki si Mei, Pete Holmes si Blake Mercer, Chris Parnell si Uncle Stu, Timothy Simons si Hunter, Andy Daly si Mike dhe Mikey Day si Prift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *