Beniada hap zemren dhe flet per lidhjen me vëllain e Arbër Hajdarit: Ja si ma fitoi zemrën, beri dicka qe

Pak kohë më parë në media u raportua se partneri i Beniada Nishanit është vëllai i opinionistit Arbër Hajdari, Blerti.

Megjithatë dyshja nuk janë njohur nga Arbri, por gjatë “Procesit Sportiv”, ku Blerti ka shkuar i ftuar si një ish-futbollist i mirënjohur.

Sot në “E diell”, Beniada është pyetur sesi ia fitoi zemrën partneri dhe ajo ka treguar: “Me qetësi, ëmbëlsi”.

“Kur njeriu është vetvetja, e arrin atë që do. Kjo është gjëja që më pëlqen më shumë te njerëzit”, u shpreh Beniada.

Beniada flet për lidhjen me vëllain e Arbër Hajdarit: Ma fitoi zemrën me ëmbëlsi

Beniada hap zemren dhe flet per lidhjen me vëllain e Arbër Hajdarit: Ja si ma fitoi zemrën, beri dicka qe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *