Ai si mashkull mua smë bënte…! Jasmina ‘kërc ënon’ Andin: Do ti tregoj botes qe ti…(Video)

Jasmina Kadriu dhe Andi Artani, janë ndër më të komentuarit në mediat rozë.

Andi, pasi u fut në Big Brother Vip Kosova, ka folur për Jasminën, duke e quajtur atë shumë posesive, dhe duke thënë se ajo e ka vu jtur shumë ndarjen me të, duke rënë edhe në peshë.

Jasmina në Big Talk Kosova i ka reaguar Andit duke i kërkuar të mos merret më me të.

Madje ajo ka thënë se Andi është bërë si grua që merret me llafe.

“Mund të dal të them se Andi kishte më shumë hormone femërore sesa mashkullore, sepse llafet e grave është duke i bërë më mirë se në femrat. Unë mundem shumë mirë të ulë figurën e atij por jam tërhequr. E meriton më keq se kaq”, ka thënë ajo.

Tutje, Jasmina ka kërc nuar Andin se nëse nuk ndalon do t’ia publikoj mesazhet.

“Ne mund të hedhim baltë mbi njëri-tjetrin, Do vazhdoj t’i hedh akuza ndaj tij nëse ai nuk ndalet. Bën mirë të jetë hera e fundit sepse jeta ka vazhduar.

Mbase ai ka hedh atë video mua më kanë s lmuar duke më thënë se qenke dobësuar po të merr era. Bën mirë që Andi të ndalojë, ose do publikoj mesazhet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *