Këngëtarja shqiptare: Isha shtatzënë, gjeta atletet e fijet e flokut të një femre tjetër në shtëpi, u cmenda kur burri tha se kishte marre

Këngëtarja Vida Kunora e ftuar në Ora News ka zbuluar një histori, ku dyshonte se bashkëshorti i saj nuk ishte besnik. .

E pyetur nëse ajo do të ndahej po të zbulonte se bashkëshorti kishte kishte patur një lidhje, këngëtarja tha se familja nuk prishet për asnjë arsyje.

Më pas ajo rrëfeu për herë të parë një histori gjatë kohës që ishte shtatzënë: “Kam gjetur dikur në shtëpinë time atlete, vathë dhe fije floku të një femre tjetër.

Në atë kohë kam qenë shtatzënë me vajzën. Kur e pyeta burrin, ai më tha se nuk do të ma bënte

kurrë këtë, dhe u justifikua se në shtëpi kishte ardhur shoku i tij i ngushtë me të dashurën. Unë e besova.

Më bëri komplimente me shumicë dhe ashtu ka ndodhur, ka qenë shoku i tij në shtëpinë tonë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *