E fundit! Kishte lidhje inti me me gruan e tij, 47-vjeçari shqiptar i merr jeten italianit ne menyren me te tme rrshme

ITALI- Arr stohet nga policia italiane 47-vjeçari shqiptar që mbrëmjen e djeshme vr u me th kë Nazzareno Paolo Teti, 52 vjeç, në zonën Via Borghesiana në Romë. Burri dyshohet se ka g ditur në qafë v ktimën e cila po qëndronte në rrugë dhe më pas ka ikur.

Sipas mediave italiane, motivi i kr mit thuhet se është xhelozia e burrit shqiptar për marr dhënien sentimentale që kishte krijuar mes gruas së tij dhe v ktimës.

Hetimet, të kryera menjëherë pas faktit nga ekipi celular i Romës, falë ndihmës së kamerave dhe dëshmive të drejtpërdrejta,

të vërtetuara nga lloje të ndryshme hetimesh dhe gjetjesh, çuan në identifikimin e autorit të dyshuar, në një kohë shumë të shkurtër.

I d shuari është vënë në gjurmë në një parking dhe është arr stuar thuajse në mënyrë flagrante, masë për të cilën Prokuroria Publike i kërkon gjyqtarit hetues vërtetimin e saj.

Identifikimi i ndodhur kaq shpejt u bë i mundur edhe falë pranisë së madhe të ekipeve të Policisë së Shtetit në zonë, të forcuar pikërisht në kuadër të festës së Krishtlindjeve, sipas indikacioneve të Komitetit për Rendin dhe Sigurinë Publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *