E fundit! I mori jeten ne aksi dent 17 vjecarit, shtrohet ne gjendje te re nde ne spital Vasil Bollano, thuhet se

Pas aks dentit të ndodhur dy ditë më parë, ku humbi je tën në fshatin Llogora 17-vjecari Eljo Hamiti,

gjendja shëndetësore e Vasil Bollanos ish kreut të bashkisë së Himarës dhe drejtuesit të mjetit benz që aks dentoi 17-vjecarin është përkeqësuar.

Ai gjendet në spitalin e Vlorës në gjendje të r nduar shëndetësore pasi edhe më parë ka

patur probleme në zemër të cilat i janë kthyer në kritike pas aks denti.

Sot më shumë mundësi do ti komunikohet në 13:30 masa e arr stit me b rg në ambientet e spitalit të Vlorës ku qëndron i shtruar një ditë pas aks dentit për arsye shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *