Deklaratat e Zana Avdiut cmendin meshkujt: “Shqiptarët e kanë krenarinë mes këmbëve të gruas”

Me siguri të gjithë e mbani mend Zana Avdiun e cila u bë e njohur me deklaratat kundër Granit Xhakës. Këtë herë aktivistja “godet” përsëri me deklaratat e saj! Ajo i është kthyer një paneli të të tërë të ftuarish në emisionin “Opinion”.

Zana ishte e ftuar në emision së bashku me pastorin Akil Pano, Endia Bozhekun, Fabian Zhillën dhe ekspertin e të dhënave Blerim Gjeladinin, për të folur për gjuhën e urrejtjes.

Gjatë emisionit u prekën disa statuse të Avdiut, për Granit Xhakën dhe për rastin e Librazhdit. Në këtë moment, për vetëmbrotje, duket se Avdiu doli jashtë kontrrollit. Ajo u shpreh se shoqëria shqiptare ka dy probleme serioze që janë shkak i dhunës dhe çdo fenomeni negativ. Madje ajo iu drejtua të ftuarve duke iu thënë që “i vjen keq për nivelin e ty.”

Dhe pikërisht në këtë moment vjen “bomba” e rradhës nga Avdiu e cila shpreh se kjo shoqëri moralin e ka mes këmbëve të gruas dhe krenarinë mes këmbëve të burrit.

“Dy probleme i ka kjo shoqëri, dhe dhuna e gjithçka që ndodh në këtë shoqëri është për dy çështje. Moralin e ka mes këmbëve të gruas dhe krenarinë mes këmbëve të burrit. Kjo është çështja! Krenohen me burrat me atë çështje dhe sinqerisht më vjen keq për nivelin tuaj. Më vjen keq”

Zana çfarë të ka ngelur tjetër pa thënë?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *