Dashuria e pamundur! Ja si ia mori je ten e dashura 16 vjecarit ne Shkup, kishte pergatitur nje

Dyshohej për vet vr sje, por prapaskena ishte tërësisht ndryshe. Pas hetimeve të hollësishme dhe aut psisë së shfryer në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut,

Shkup, dyshohet se 16-vjeçari i gjetur i pajetë dje në banjat e Tetovës, dyshohet se është vr rë nga e dashura e tij.

Sipas medieve maqedonase, një vajzë 16-vjeçare është arr stuar si e dyshuar për vr sjen e moshatarit të saj të mitur, teksa policia ka arr stuar edhe dy djem të tjerë për shkak se ak zohen si të përfshirë në ngjarjen e rëndë.

Ndërkohë, hetimet e sektorit të punëve të brendshme të Tetovës vazhdojnë, pasi d shohet se në ngjarje është përfshirë edhe një tjetër person. Siç raportohet, d shohet se i riu është vr rë duke u g ditur me sende të forta në kokë.

Më pas, për të inskenuar një v tëvr sje, të miturit i është ndezur makina dhe bashkë me të është h dhur në lumë.

Të gjithë menduan se kishim të bënim me një ve tëvr sje, por tashmë është vërtetuar se ka ndodhur një akt i vajzës, së cilës i riu i kishte “falur zemrën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *