E trishte! Po shkonin te vilnin në arën me ullinj, dalin emrat e vik timës dhe të pla gosurve në Elbasan

Mësohen emrat e aks dentit tr gjik që ndodhi në fshatin Samurr në Elbasan.

V ktimë ka mbetur drejtuesi i mjetit Besnik Samurri. ndërsa të pl gosur janë Misir Maloku, bashkëshortja e tij Blerta Maloku dhe djali, Fatjon Maloku.

Sipas të dhënave në vendngjarje, v ktima po dërgonte një familje për të mbledhur ullinj në arat e fshatit kur drejtuesi ka humbu kontrollin dhe mjeti ka rënë disa metra në h mnerë.

Për pasojë ka mbetur i vd kur në vend drejtuesi, Besnik Samurri dhe janë pl gosur tre pjesëtarët e familjes.

Ata janë transportuar me autoambulancë në spitalin e Elbasanit dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Në vendin e ngjarjes shkuan policia dhe një grup hetimor i cili po punon për zbardhjen e rrethanave të aks dentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *