Gazetari Fierak i tregon Aldos hallet e emigrantëve që duan nuse: I kishin “prenotuar”, por kur erdhën i gjetën duke

Emigrantët që duan të fejohen me vajza shqiptare, këtë vit në qytetin e Fierit janë ndier shumë të zhgënjyer.

Vitin e kaluar ata e kishin “të prenotuar” një vajzë, e këtë vit kishin lënë ceremonitë.

Por kur kanë ardhur këtë vit, vajzat u kanë dalë përtej pritshmërive për shkak të ndryshimit të sjelljes, veshjes ekstravagante dhe kërkesave që kanë për gjëra materiale.

Një tjetër emigrant ka rënë në hall të madh se ka ardhur me pushime te xhaxhai, por mbesat e

xhaxhait duan ta fejojnë me se s’bën. Në fillim s’donte, por pasi është njohur me disa vajza, tani ka hall kë të zgjedhë./Aldomorningshow

Gazetari Fierak i tregon Aldos hallet e emigrantëve që duan nuse: I kishin “prenotuar”, por kur erdhën i gjetën duke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *