Lidhja int ime që mbaroi per 1 milione leke! Ky eshte 61 vjecari qe u vr a nga e dashura (Foto)

Euronews Albania siguron foton e 61-vjeçarit Menduh Uldeda, i cili u v ra në vitin 2017 për një borxh prej 1 mln lekë të rinj.

61-vjeçari u gjet pjesërisht i dj gur dhe pjesërisht i dek pozuar në Kodër Shupal, vetëm disa kilometra larg Tiranës, në rrugën e Arbrit.

Për ngjarjen e rëndë në pr ngat e policisë kanë rënë Gazmir Ngota dhe Marjeta Karaj, si dhe u shpall në k rkim shtetasi Besmir Karaj.

V ktima fshihej prej kohësh pasi kishte një borxh me vlerë 1 milionë lekë të reja ndaj të dashurës Marjeta Karaj.

Kjo e fundit së bashku me të birin, Besmir Karaj, dhe shokun e tij Gazmir Ngota sapo zbuluan se ku ndodhej 61-vjeçari arritën ta fusnin me forcë në makinë dhe më pas e çuan në zonën e Alliasit, ku e rr hën.

Më vonë, Karaj dhe Ngota, e çuan në një zonë pyjore, në Kodër-Shupal ku e lidhën me l tar dhe e d gjën.

Mësohet se 56-vjeçarja është drejtoreshë e qendrës “Ndihmë dhe kujdes për fëmijët jetimë të ushtarakëve, brenda dhe jashtë vendit”. Po ashtu mësohet se v ktima ishte pjesë e kësaj qendre, ndërkohë që burime policore pohojnë se 61-vjeçari kishte lidhje int me me Karajn.

Por gjithçka mes tyre është pr shur për shkak të një borxhi prej 1 milion lekësh, të cilin Kurt-Deda nuk ishte mundur ta shlyente. Për këtë arsye ai fshihej nga autorët prej kohësh, por një ditë ata arritën ta lokalizonin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *