Ja kush është gruaja që me djalin e saj do gjën për së gja lli 60-vjeçarin për 1 mln lekë borxh ne Tirane

Marjeta Karaj është 56-vjeçarja që bashkë me të birin dhe një person tjetër mori p ng 60-vjeçarin

Menduh Kurt-Deda dhe e d gjën për së gj lli për borxhin e pashlyer me vlerë 1 milionë lekë të reja. Ngjarja ndodhi në vitin 2017.

Ata kapën 60-vjeçarin që fshihej prej kohësh, e çuan në zonën e Alliasit dhe më pas i biri i Marjetës, Besmir Karaj dhe Gazmir Ngota e çuan në një zonë pyjore, Kodër-Shepal ku e d gjën për së gj lli.

K foma e vikt mës është identifikuar përmes këmbës së majtë, pasi kjo pjesë e trupit ka qenë më pak e dekompozuar.

Marjeta Karaj dhe v ktima Menduh Kurt-Deda punonin së bashku në një organizatë të krijuar prej të dyve dhe për këtë ka qenë edhe borxhi prej 1 milion lekë të reja.

I arr stuari, Gazmir Ngota dhe djali i Marjeta Karajt, Besmir Karaj, i shpallur në kërkim, janë shokë, ndërsa vetë Besmiri rezulton të jetë jashtë vendit, në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *