Cmendet Lushnjari: Kam frike të fle vetem, gruaja më… pl as sherri mes te moshuarve ne TV, gruaja e thote troc (Video)

Ramazan Arapi një 70 vjeçar nga Lushnja pohoi për redaksinë e emisionit se jeton i vetmuar dhe me shumë probleme.

Ramazan Arapi një 70 vjeçar nga Lushnja pohoi për redaksinë e emisionit se jeton i vetmuar dhe me shumë probleme.

Ai hodhi ak za shumë të rënda ndaj saj duke e akuzuar për tradhti bashkëshortore, si dhe pohoi

se ajo shpesh është dr guar duke e kapur në flagrancë. Por nga ana tjetër ish bashkëshortja e tij hodhi poshtë këto ak za duke i cituar si të t rpshme dhe të pa vërteta.

Ditën e sotme ajo ka kërkuar të thotë të vërtetën e kësaj martese që mesa duket përfundoi keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *