Jam Gimi 65-vjeçar nga Tirana: Gruaja ime ka marrë fu nd, dua dhe një tjetër, por gazetari ia kthen bukur (Video)

Jetojme ne kohen ku dhe te moshuarit kerkojne nje jete tjeter ashtu sica jane te rinjte dhe kjo ka bere qe ata te kerkojne sic ka kerkuar ky 65 vjecar.

Gimi nga Tirana kerkon te njihet me ndonje femer te tjeter sepse i eshte ftohur shume gruaja e tij dhe ai tashme kerkon nje lidhje te re.

Ai thote se:Nuk jam i divorcuar, por dua një tjetër. Kam mundësi të mbaj dhe dy. Gruaja ime

është 60 vjeç dhe ka marrë fund. Unë jam në rregull”, tha 65-vjeçari ne emisionin e Aldo morning show.

Por ne i urojme Gimi qe te kujdeset me shume per bashkeshorten e tij se sa te merret me histori te tilla.

Jam Gimi 65-vjeçar nga Tirana: Gruaja ime ka marrë fu nd, dua dhe një tjetër, por gazetari ia kthen bukur (Video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *