Lajmi i hid hur! V ar veten ne bu rg daja i Kengetarit te madh shqiptar, arsyeja e rende (Foto)

KOSOVË- Daja i reperëve Gramoz (Mozzik) dhe Getoar (Geitnjo) Aliu, Burim Hetemi, është v tëvr rë mesditën e sotme.

Ngjarja e rëndë raportohet të ketë ndodhur rreth orës 12:40 në Qendrën e Parab rgimit Gjilan.

Hetemi ishte arre tuar për dh në në familje, pasi dyshohej se kishte s lmuar fizikisht nënën e tij. Por, këtë mesditë, u gjet i vetëv rur në q linë e tij.

Ende nuk janë zbardhur detaje nga mënyra se si i ka dhënë f nd jetës i burg suri, por autoritetet kanë marrë masa.

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka pezulluar nga puna drejtorin e Qendrës së Paraburgimit në Gjilan dhe zëvendësin e tij.

Bëhet fjalë për Shefik Sylejmanin, i cili mbante funksionin e drejtorit brenda kësaj qendre. SHKK pezulloi edhe mbikëqyrësin F.L. dhe zyrtarin korrektues, M.H..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *