Ishte sikur…! Çiljeta tregon se si ktheu mamanë nga ortodokse në myslimane

Këngëtarja Çiljeta Xhilaga, ishte e ftuar në emisionin “E Diell”. Ajo është një nga personazhet e

famshëm, që e ka agjëruar muajin e Ramazanit. Madje në Natën e Kadrit, ajo i bëri thirrje të rinjve që të luteshin tek Zoti

Por, mision për Çiljetën, ishte dhe të konv rtonte mamanë, nga ortodokse në myslimane. Ajo rrëfen,

se i ka kërkuar të ëmës të thotë shehadetin, (në Isl am, nëse thua shehadetin, do të thotë që behesh mysliman) dhe ajo e ka thënë këtë gjë.

Po ashtu, këngëtarja zbuloi se së bashku me mamanë edhe është falur.

“I thash mamit, thuaj shehadetin. E tha ajo. I thash tani të bëra myslimane. E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua”, tregon Çiljeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *