Behuni gati kete muaj do… Artan Hoxha: Çfarë po ndodh me botën e kri mit pas zhdu kjes së Vis Martinajt

Në Shqipëri, sipas gazetarit Artan Hoxha, ka dy periudha ku ka një rritje të madhe të intensitetit të kr meve në Shqipëri, Gushti dhe Dhjetori.

Kjo sipas gazetarit vjen për shkak të ardhjes së emigrantëve dhe uljes së vigjilencës nga personat e përfshirë në kr me, për shkak të festimeve.

Hoxha u ka bërë apel policisë që të rrisë masat për të mbrojtur qytetarët dhe për të parandaluar sa më shumë të jetë e mundur ngjarjet .

Mes të tjerash Hoxha u ndal edhe tek fati i Ervis Martinajt duke thënë se ai u rr mbye dhe u zhd k dhe pas kësaj situate bota e kr mit duket se ka rënë në një qetësi momentale.

Dosja hetimore për zhd kjen e Ervis Martinajt, që sipas den ncimit të familjarëve të tij rezulton i

humbur që prej datës 9 gusht vijon të mbulohet me m ster dhe nga hetimet paraprake të deritanishme nuk përjashtohet mundësia që 40-vjeçari i shumëkërkuar të jetë vr rë./abcnews.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *