Truprojat e Berishes e bënë për spital, Gerti Shehu bën veprimin që smendohej nga bu rgu ndaj tyre

Gert Shehu, 31-vjeçari, i cili g diti me gr sht Sali Berishën ka vendosur të ‘falë’ truprojat e ish-kryeministrit. Mësohet se Gert Shehu është shprehur se nuk dëshiron t’i padisë truprojat, ndonëse këta të fundit ushtruan dh në ndaj 31-vjeçarit për ta neutralizuar pasi g diti Berishën.

Shehu është lënë në b rg nga Gjykata, ndërsa masa e sigurisë i është dhënë në ambientet e spitalit të Traumës.

31-vjeçari prej së martës po kurohet pas g ditjeve nga truprojat e Berishës. Pasi gjendja e tij të përmirësohet pritet që të transferohet në q li.

Aktualisht, Gerti Shehu është i shtruar në pavijonin e ORL tek spitali i Traumës. Para tre ditësh është dërguar tek spitali i b rgut,

por nuk e kanë pranuar dhe është rikthyer sërish tek Trauma. Gjendja e tij është shumë e mire, nuk ka asnjë problematikë, ndërsa ruhet nga forca të shumta policie.

Avokati Ervis Lila i përzgjedhur nga familjarët e Gert Shehut ka kërkuar një masë më të lehtë ndaj tij. Ndërsa ka theksuar se akti i ekspertimit ps kik për klientin e tij do të jetë përcaktues në këtë proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *