‘Të kam parë të rritesh, ti do të jesh gjithmonë një …’, Pele mesazh prekës për Neymar

Brazili nuk mundi të kualifikohej për në gjysmëfinale të Botërorit dhe Neymar me shokë shpërth en në lot pas ndeshjes me Kroacinë.

Legjenda e Brazilit dhe futbollit botëror, Pele, ka dërguar një mesazh për Neymar në rrjetet e tij sociale.

“Të kam parë të rritesh, të ndiqja çdo ditë dhe më në fund mund të të përgëzoj për barazimin e numrit të golave të mi me Brazilin.

Fatkeqësisht, dita nuk është më e lumtura për ne, por ti do të jesh gjithmonë një frymëzim. Rekordi im është vendosur gati 50 vjet më parë dhe askush nuk ka mundur t’i afriohet deri tani. E bërë djalë!

Ju e dini, si unë, se asnjë shifër nuk është më e madhe se gëzimi për të përfaqësuar vendin tonë. Unë jam 82 vjeç dhe, pas gjithë kësaj kohe, shpresoj t’ju kem frymëzuar në një farë mënyre për të arritur këtu.

Gjithashtu, shpresoj që suksesi juaj të përhapet te miliona njerëz që ju ndjekin për të sfiduar atë që duket e pamundur. Trashëgimia juaj nuk ka mbaruar. Vazhdoni të na frymëzoni”, është shprehur Pele për Neymar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *