Çfarë po ndodh? Leku “mb yt” euron dhe dollarin/ Njihuni me kursin e këmbimit

Dollari amerikan dhe euro mbeten monedhat më të zhvlerësuara në tregun valutor në vend.

Franga zvicerane ka rënë në kuotat që mbante euro ditë më parë, duke u këmbyer me 116 lekë.

Sot, me 10 dhjetor 2022, dollari amerikan blihet me 109.5 lekë dhe shitet me 110.6 lekë.

Euro blihet me 115.3 lekë dhe shitet 116 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 133.5 lekë dhe shitet me 134.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 116.6 lekë, ndërsa në shitje me 117.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 79.8 lekë dhe në shitje me 82 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *