“Ka das hnore? Pse nuk je martuar”, vogëIushi qe sikletosi Spartak Ngjelën, përgjigja e tij e pap are

Avokati i njohur Spartak Ngjela ka qene i ftuar i ftuar në ‘Në kurthin e Piter Panit’.

Vogëlushët i bënë pyetje nga më të ndryshmet, një ndër të cilat ishte “Pse nuk je martuar apo nuk të pëlqen që të martohesh?”.

Ngjela iu përgjigj vogëlushit duke i thënë se është ndjerë më i lirë pa u martuar.

“Më dukej vetja më i lirë mos të martohesha, por ju mos e bëni këtë”, tha ai.

Më tej avokati shtoi se njeriu duhet të martohet që të krijojë pasardhës dhe për të pasur një grua me të cilën do të bashkëpunojë në jetë.

“Ka das hnore? Pse nuk je martuar”, vogëIushi qe sikletosi Spartak Ngjelën, përgjigja e tij e pap are

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *